Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 11. november 2011 | af admin

Vind din andel af USD 64000 hos 888 Poker

Hver eneste måned deler 888 Poker intet mindre end $64.000 ud i deres mange fede freeroll turneringer og hvis du kunne tænke dig at spille med i de mange turneringer skal du blot oprette en konto, indsætte penge og optjene status point.

Alt efter hvor højt et niveau du opnår i deres VIP program kan du derefter tilmelde dig de forskellige freerolls, og vinde ekstra penge uden at have en krone op af lommen. Dette gør 888 Poker attraktivt for alle pokerspillere, så hvis du endnu ikke er kunde bør du blive det.

Bløde spil

En af de bedste grunde til at du skal blive kunde hos 888 Poker er deres meget lavt niveau blandt spillerne. Her finder du masser af fisk som er knap så erfarne inden for poker, og det betyder at du har meget nemmere ved at vinde flere penge. Derudover er der også gode rabatter at opnå i det store VIP program som også er din genvej til de største freerolls hos 888 Poker, og der er selvfølgelig også mulighed for at få en ekstraordinær bonus så snart man har tilmeldt sig 888 Poker.

$400 bonus

888 Poker giver alle nye indbetalende kunder en 100 % bonus på op til $400. Du kan desuden også få $8 helt gratis så snart du har lavet din nye konto, og denne bonus kræver ingen form for indbetaling eller lignende. Du er derfor sikret en fremragende start hos 888 Poker, så hvis du både er vild med gode bonusser og store freeroll turneringer kombineret med masser af dårlige spillere er 888 Poker et helt oplagt valg. Hold desuden godt øje med deres mange store kampagner der kan give dig gratis penge, adgang til unikke turneringer og meget andet hver eneste måned.

Deltag i kampen om de mange penge her!Tilbage til toppen ↑