Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 25. november 2011 | af admin

Vind en gratis USD 7000 WPT Prag pakke hos Party Poker

Alle kan gratis deltage i de daglige WPT Prag freerolls hos Party Poker.  Hvor man kan vinde sin videre adgang mod en WPT Prag pakke til en værdi af $7.000.

Vind WPT pakke ganske gratis

Det kan godt være det lyder for godt til at være sandt, men det er næsten årets første julegave du kan få hos Party Poker. De giver nemlig alle deres kunder en gratis daglig chance for, at vinde adgang til en sub kvalifikationsturnering hvorfra man kan vinde et sæde til en til endnu en sub kvalifikationsturnering. Fra denne sub kvalifikationsturnering kan man sikre sig sit sæde til en online finale, hvor der spilles om minimum 1 WPT Prag pakke til en svimlende værdi af $7.000.

Man kan købe sig direkte ind i finalen

Hvis du synes det lyder for uoverkommeligt, at skulle igennem de 3 satellitter og kvalifikationsturneringer, kan du også bare vælge at springe over hvor gærdet er lavest. I stedet kan du nemlig vælge, at købe dig direkte ind i WPT Prag online finalen som spilles hver søndag hos Party Poker.  Online finalerne til WPT Prag live turneringen, spilles hver søndag kl.14.45 dansk tid, med et indskud på $400. Er man i den situation, at man synes det er lige i overkanten med et så stort et indskud er det at du kan glæde dig over muligheden for at kunne kvalificere sig ganske gratis.

Det kræver selvfølgelig en del mere af dig som pokerspiller at komme gratis med, da du skal overleve 1 online satellit, og 2 kvalifikationsturneringer inden du kommer til den ugentlige finale. Alternativt kan du vælge at købe dig ind på niveau 2 for $1, eller niveau 2 for $44, hvis du mener det vil passe dig og din økonomi bedre.

Har du slet ikke haft en Party Poker konto i forvejen, kan du med ro i sjælen oprette en gratis Party Poker konto med det samme. Samtidig får du endda muligheden for, at få helt op til $500 eller 3000 kroner i skattefri Party Poker bonus, ved at skrive RIDE500 i feltet med Party Poker bonuskode.

Opret dig hos Party Poker her, og forsøg at vinde en gratis WPT Prag pakke til en værdi af $7.000

Vind WPT pakker her!Tilbage til toppen ↑