Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 5. oktober 2011 | af admin

Vind en pakke til Deluxe Challenge hos Mermaid Poker

Der er ikke længe til at Mermaid Poker afholder deres store live turnering kaldet Mermaid Deluxe Challenge i Wien. Det er dog ikke alle der har fået sikret sig en billet til eventen endnu, og hvis du er en spiller med interesse for live poker så læs videre.

DM konkurrence

Det er rent faktisk muligt at komme gratis med til turneringen i Østrig. Alt hvad du skal gøre for at vinde en gratis pakke til den storslåede turnering er at gætte på hvilke 3 spillere der gør det bedst i det kommende danmarksmesterskab i live poker. Er du den som får flest points i DM konkurrencen, sender Mermaid Poker dig til turneringen i Wien med alt betalt.

Gratis at deltage

Det du skal gøre for at have en chance for at vinde en komplet pakke til Deluxe Challenge i Wien er at gætte på de 3 spillere, du mener som kommer til at gøre det bedst ved DM i poker. Den spiller der får flest point baseret på hvordan spillerne klarer sig vil modtage en pakke til Wien som både inkluderer indskud til turneringen, flybilletter og hotelophold. Din vej til den store €75.000 garanterede turnering kunne derfor blive gratis, så besøg Mermaid Poker og smid dit gæt på hvilke 3 spillere du tror klarer sig bedst ved det kommende mesterskab. Man skal ikke være pokerprofessor for at deltage i og med at Mermaid Poker selvfølgeligt har en liste over deltagerene til DM.

€75.000 er garanteret i Wien

Allerede inden turneringen finder sted i Wien, har Mermaid Poker valgt at garantere €75.000 i samlet præmiesum. Det er efterhånden svært at finde live turneringer der har så store garanterede præmiepuljer og som samtidigt har et indskud som de fleste kan betale og dermed er denne turnering bestemt interessant for live poker entusiaster.

Opret din konto hos Mermaid Poker nu og log ind på The Player Zone hvor du kan tilmelde dig konkurrencen.

Lav konto her og gæt med!Tilbage til toppen ↑