Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 20. september 2011 | af admin

Vind en Xbox nemt hos Betsafe Poker

September måned er først lige gået i gang, og allerede nu har Betsafe Poker lagt noget ekstra godt i puljen for dem som kunne tænke sig at vinde en lækker Xbox konsol bare ved at spille online poker. Der bliver nemlig givet intet mindre end 30 af disse konsoller væk til spillere hos Betsafe Poker i den kommende måned, og vejen til et sæde i en af de to finaleturneringer er nemt at få fingrene i. Du skal nemlig blot optjene 25 eller 75 player points for at være sikker på en plads, og det er noget som næsten alle kan overkomme.

2 finaler

Den første finale bliver spillet lørdag den 1. oktober 18.30 dansk tid hvor spillere der har optjent 25 player point i september måned kan deltage. De 10 bedste spillere i turneringen modtager en 250 gigabyte Xbox 360 konsol.

Anden turnering i denne kampagne finder sted den 2. oktober hvor spillere der har optjent 75 point kan være med. De 20 bedste spillere får fingrene i en af de lækre konsoller, og derfor er det nemt at give det en chance og prøve at se om man kunne blive den heldige vinder af en af de lækre konsoller som gives bort.

Vind adgang til begge finaler

Optjener du de 75 player points i september måned får du adgang til begge finaler, og det betyder at du har 2 chancer for at blive ejeren af en af de mange konsoller. Der er derfor lagt op til masser af spænding for alle de deltagende spillere, og det ville jo ikke være en dårlig ide at overraske kæresten, konen eller familien med så lækker en maskine som uden tvivl vil vække stor glæde og måske give dig lidt mere tid til at nyde dit pokerspil i hverdagen.

Optjen det krævede antal point og sæt jagten ind på en Xbox 360 konsol i september måned hos Betsafe Poker.Tilbage til toppen ↑