Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 14. august 2011 | af admin

William Hill Poker tilbyder nye point turneringer

Som en ny eksklusiv promotion for spillere hos William Hill Poker vil der i august måned være mulighed for at deltage i specielle pointturneringer i STT formatet hvor man kan købe sig ind for ens optjente point og spille med om kolde kontanter. Disse lukrative turneringer har præmiepuljer fra $2.50 og helt op til $100 og er derfor en glimrende måde at få vekslet ens optjente point til gratis penge. Hver turnering vil være for 5 spillere og vil betyder et lavt felt med høje præmier, så man kan nu få mere ud af ens point på denne måde.

Masser af turneringer

De forskellige turneringer varierer fra 800 og op til 25.000 point i indskud. Du bestemmer helt selv hvor mange du deltager i, og så længe du bare har det påkrævede antal point på din konto er det muligt at være med. Aldrig før har det være så nemt at spille sig til flotte præmier bare ved at bruge ens optjente point man får når man bidrager med rake som kunde hos William Hill Poker.

Foruden de spændende STT turneringer har William Hill Poker også valgt at lancere hele 3 store MTT turneringer hvor man kan spille med om op til $1.500. Du finder de store turneringer i lobbyen hvor du også kan se hvor mange af de populære STT turneringer bliver spillet.

Benyt dig af dette gode tilbud hos William Hill Poker og så kunne du også med lidt held og tålmodighed forvandle dine point til masser af penge i deres forskellige typer af pointturneringer. Denne kampagne påvirker desuden ikke dit VIP niveau eller din belønning hos William Hill Poker, så det er bare med at komme i gang så man kan deltage i løjerne.

Besøg William Hill Poker nu og spil med!Tilbage til toppen ↑